More Website Templates @ TemplateMonster.com - January 02, 2012!

La Nostra Filosofia

Quan i Per què neix el Bufet?

Tal i com coneixem avui en dia el despatx, va néixer l’any 1986. A través de tot aquest temps, ens hem adonat que existeix una creixent demanda per part de les empreses d’un servei personalitzat, directe i eficaç que els permetés afrontar el seu dia a dia sense cap problema i amb la màxima confiança. Avui en dia, competim amb una ampla cartera de clients composta majoritàriament per empresaris del sector immobiliari i de la construcció, tot i que també atenem a tots aquells particulars que ho sol·licitin..

Quina és la filosofia del Despatx?

Definim la filosofia de l’empresa d’una forma senzilla. Avui en dia la comunicació és clau, per aquest motiu tenim als nostres clients permanentment informats de l’estat de les gestions que ens deleguen. Creiem que mantenir una relació directa i pròxima ajuda a aconseguir el primer objectiu que ha de tenir qualsevol bufet d’advocats: eliminar l’angoixa que afecta a qualsevol client quan acudeix a nosaltres i transmetre-li que a partir d’aquell moment som nosaltres els que ens ocupem de la qüestió. I per assolir tot això, cal establir uns forts vincles de confiança entre client i advocat. La fidelitat de la clientela es dóna si ets capaç d’entendre els seus problemes i, per suposat, de resoldre’ls. A l’advocat, com al metge, s’hi acostuma a anar quan es té algun assumpte concret que suposa una certa angoixa. Si el professional del dret és capaç de resoldre el problema, i de fer-ho correctament, el client, acostuma a ser fidel. I d’aquesta manera, tornem de nou al terme clau en la nostra professió: LA CONFIANÇA.

Quins són els nostres objectius de futur?
Definim Comellas Bufet com a “artesans del dret” o, el que és el mateix, com a professionals de l’advocacia que tracten cada cas de forma personalitzada, humana i directa amb els seus clients. L’objectiu segueix sent mantenir la línea de confiança i professionalitat amb el client, transmetent-li que la proximitat i la calidesa no són termes incompatibles amb l’eficàcia. És el que portem fent durant més de vint anys i creiem que amb molt bons resultats.